Szolgáltatásaink

Csapatunk több évtizedes éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, amelyet a fiatalabb csapattagok által biztosított friss szemléletmóddal ötvözünk. Figyelemre méltó ügyfélportfólióval rendelkezünk, kiváló minőségű munkánkról és magas etikai normáinkról vagyunk ismertek. Széleskörű ismeretekkel rendelkezünk a magyar Public Affairs, sajtó és digitális szcénáról, aktív kapcsolatokkal a kulcsszereplőkkel. Tapasztaltak vagyunk az influencer- és word-of-mouth kampányok kivitelezésében, stratégiai partnerként együttműködünk ATL-, BTL-, produkciós és influencer ügynökségekkel, hogy a kommunikációs szolgáltatások teljes spektrumát nyújthassuk. Szakmai minőségünket támogatja nemzetközi partnerünk, a BCW.

Emerald PR Services

Emerald PR szolgáltatások

Stratégiai kommunikációs tanácsadás

Stratégiai kommunikációs tanácsadás

Segítünk ügyfeleinknek céljaik elérésében azáltal, hogy hatékonyabban kommunikálunk az ügyfelekkel, befektetőkkel, alkalmazottakkal, politikai döntéshozókkal, szabályozókkal és a szélesebb nyilvánossággal. Megbízható tanácsadást nyújtunk Magyarország és a világ legkiválóbb vállalatainak kommunikációs igényeikhez.

Hírnévmenedzsment

Hírnévmenedzsment

A hírnév – legyen szó akár egy személyről, akár egy szervezetről – fontos tényező, mivel befolyásolja, hogy az emberek hogyan tekintenek az adott személyre vagy szervezetre. Ügyfeleink hírnevének hatékony menedzseléséhez nélkülözhetetlen a kutatás, tervezés, alkalmazkodás és innováció. 

Márkaépítés PR

Márkaépítés

Miközben igyekszünk a határokat feszegetni tevékenységünkkel ebben a gyors digitális környezetben, biztosítanunk kell, hogy a hosszú távú siker érdekében megőrizzük ügyfeleink márkaépítési alapjait. A márkaépítés a vállalat társadalmi szerepvállalásáról, ügyfélszolgálatáról, értékesítési folyamatáról, az alkalmazottakról és sok egyébről szól. Az online környezet és a változó felhasználói magatartás figyelembevételével hatékony hosszú távú márkaépítési stratégiát dolgozunk ki.

Befektetői kapcsolatok Magyarország

Befektetői kapcsolatok

A tőzsdén jegyzett és a tőzsdei bevezetést tervező vállalatoknak különös gondot kell fordítaniuk tulajdonosaikra és leendő befektetőikre. A befektetői kapcsolatok erős hírnévmenedzsmentet biztosítanak a tőkepiacokon, támogatva a sikeres pénzügyi teljesítményt.

Marketing kommunikáció

Marketing kommunikáció

A márkákat pr-kommunikációval támogatjuk annak érdekében, hogy elérjék üzleti céljainkat a fogyasztók bizalmának megszerzése és megtartása által. Integrált pr- és marketingkampányok révén és partnerügynökségeink segítségével elérjük a kívánt eredményeket bármely márka számára, amelyben mi magunk is hiszünk.

Public Affairs Magyarország

Public Affairs

A Public Affairs szolgáltatáson keresztül a bizalomra épülő, hosszú távú kapcsolatok kiépítésére és kezelésére összpontosítunk az érdekelt felekkel. Segítünk ügyfeleinknek eligazodni intézményi kapcsolataikban, konstruktívan részt venni a politikai vitákban, és értelmes köz- és magánszféra közötti partnerségeket építeni, hogy megoldásokat találjanak a legfontosabb társadalmi problémákra.

Kríziskommunikáció megoldás

Kríziskommunikáció

Békében készülj a háborúra! Háborúban pedig hívd segítségül a profikat! Válsághelyzetben az egyik legfontosabb dolog a kockázat és a kitettség minimalizálása, valamint a hírnév kezelése. Az ország egyik legismertebb válságkommunikációs ügynökségeként, ügyfeleink számíthatnak a gyors, hatékony és professzionális segítségre.

Vállalati társadalmi felelősségvállalás

CSR

A vállalati társadalmi felelősségvállalás (CSR) egy vállalatvezetési modell, amelyben a cégek az üzleti eredmény mellett ugyanolyan súllyal veszik figyelembe a társadalomra és a környezetre gyakorolt hatásukat is. A TBL- modell alapján fenntarthatósági tanácsadást és CSR-kommunikációs szolgáltatásokat nyújtunk az ügyfeleknek.

 PR digitális kommunikáció

Digitális kommunikáció

Értjük és ismerjük a közösségi média és a digitális platformok erejét. Tanácsokat adunk, stratégiákat és tartalmat készítünk a digitális világ számára. A legnépszerűbb és leghatékonyabb digitális eszközökön keresztül segítünk ügyfeleinknek elmondani a történetüket, és kapcsolatot teremteni a fogyasztókkal és az érintettekkel.

PR személyes márkaépítés

Személyes márkaépítés

A személyes márkaépítés arról szól, ami egyedivé teszi Önt, és kiemeli a tömegből. Segítünk ügyfeleinknek szakmai márkájuk kiépítésében, imázsuk kialakításában és erősítésében, valamint stabil pozitív hírnév elérésében.

PR-szolgáltatások iránt érdeklődik?
Kérjen ajánlatot!

Referenciáink

Bunge Logo
Mars Logo
Honeywell Logo
General Electric Logo
Giant Logo
GSE Logo
Abbyy Logo
White Star Real Estate Logo
Frisbo Logo
Klépierre Logo

Forevermark Logo

"Az Emerald PR csapata nagyon figyelmes volt az igényeinkkel kapcsolatban, és nagy segítséget nyújtott a magyarországi kommunikációs céljaink elérésében. A csapat nagyon profi és jól ismeri a helyi médiapiacot. Zsófi és kollégái mindig a nagy képet tartják szem előtt, és kreatív ötleteket és megoldásokat nyújtanak mind az online, mind az offline dimenziókban. Nagyon élveztük az Emerald PR-ral való együttműködést, és várjuk a további közös projekteket!"

- Elina Mukhametdinova, pr-vezető
ABBYY

Forevermark Logo

"A Forevermark magyarországi bevezetési kampányában az Emerald PR biztosította számunkra azt a magas szintű szakmai támogatást, amelyre szükségünk volt, kreatív ötletekkel és "mindent kézben tartunk" hozzáállással kombinálva. A tudat, hogy van egy ügynökség, amelyre teljes mértékben számíthatunk, sokkal kellemesebbé tette a bevezetést. És mindennek tetejébe, az általában szükséges idő harmada alatt menedzselték a bevezetési kampányt, nagyszerű csapatmunkával ugrottak be és mentették meg a napot."

- Schmid Vivien, marketing igazgató
Forevermark Hungary

Klépierre Logo

"Évek óta dolgozom Zsófiával és csapatával ügyfélként. A legmagasabb szakmai és etikai normákat tartja szem előtt, maximális sikerre törekvő hozzáállással párosulva. Stratégiai tanácsai és kiváló problémamegoldó képességei támogatták sikeres magyarországi működésünket."

- Kertai Zsolt, operációs igazgató
Klépierre

Liferay Logo

"Kevesebb mint egy év alatt az Emerald segített kiépíteni a márkánkat a számunkra legfontosabb és legrelevánsabb médiumoknál. A stratégia felépítésétől kezdve a tartalomnaptár készítésén át az eseményszervezésig tudjuk, hogy számíthatunk rájuk, és hogy teljesítik, amit ígérnek."

- Kiss Dániel, Senior Marketing Specialist
EMEA, Liferay Hungary Kft

Liferay Logo

"Az Emerald már egy éve, a tervezési fázis kezdete óta részt vesz vadonatúj luxuslakóparkunk, az Eötvös12 fejlesztésében. Az együttműködés már a kezdetektől fogva gyümölcsöző volt, mivel az Emerald olyan világos megértéssel és egyedi rálátással rendelkezett a projektre, mint korábban egyetlen más ügynökség sem. Már az első találkozásunk megkönnyebbülés volt, amikor rájöttünk, hogy megtaláltuk azt a céget, amelyik képes az igazságot kiszűrni az információk kuszaságából, és megtalálni a megfelelő keveréket a célok eléréséhez; de ami ennél is fontosabb, hogy az Emeraldnak van szeme a távoli jövőre és a fejlesztő felek közötti egyensúly fenntartására. Részvételük az issue menedzsment, PR és marketing tevékenységünkben létfontosságúvá vált számunkra, a fejlesztőcsapathoz való hozzájárulásuk mindig nagy öröm és élmény."

- Gárdai János, ügyvezető igazgató
White Star Real Estate