Rólunk

Az Emerald PR a Burson Cohn&Wolfe magyarországi partnere. Az ügynökséget Lakatos Zsófia, a Magyar PR Szövetség korábbi elnöke és Örökös Tagja alapította, akinek több mint két évtizedes szakmai tapasztalata garancia a minőségi szolgáltatásra. Az alapító éveken keresztül vezette a Hill+Knowlton Strategies pr-ügynökséget és képviselte az Ogilvy PR-t Magyarországon.

2015-ben az ügynökség új struktúrát vezetett be a kommunikációs piacra: az alap csapatot friss kommunikációs szemlélettel rendelkező fiatalok alkotják, őket támogatják a több évtizedes szakmai múlttal rendelkező szakemberek. Az ügynökség vezetője nagy hangsúlyt fektet a fiatalok mentorálására, az Emerald PR több pályakezdőnek nyújtott már munkalehetőséget. A fiatal szakemberek mögött olyan pr-guruk állnak, akik korábban multinacionális cégek kommunikációs igazgatóiként dolgoztak.

Az Emerald PR stratégiai partnerségben áll különböző ATL-, BTL-, produkciós és influenszer ügynökségekkel,  annak érdekében, hogy az ügyfeleknek a kommunikáció teljes spektrumát kínáljuk, és nagyon jó munkakapcsolatot ápolunk számos külföldi pr-ügynökséggel is.

Emerald Public Relations Agency
Emerald Portfolio Infographic

Portfóliónk

Az ügynökség referenciái között olyan multinacionális márkák szerepelnek, mint a GE, MARS, Bunge, Forevermark, Tungsram-Schreder, Klepierre, Roland Berger, ABBYY, Liferay, Qualysoft, White Star Real Estate és az UBM, de számos magyar cég is megtalálható ügyfeleink között, mint a Columbus Klíma, Balla Ingatlan vagy a H1 Systems. A vállalati ügyfelek mellett az ügynökség pro bono munkával támogat különböző civil szervezeteket. Az elmúlt néhány évben többek között az alábbi szervezeteknek segíttettünk: United Way, Médiaunió, Magyar Református Szeretetszolgálat, Budapest Klub, Békaperspektíva, #nemluxustáska, Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány, Oktondi és a Karanténsuli. Kötelességünknek tartjuk, hogy segítsünk a civileknek, hogy hallathassák a hangjukat.

Három kapcsolt vállalkozást indítottunk, amelyek nem klasszikus pr-szolgáltatásokat nyújtanak. A Válság112 válságkezeléssel támogatja a cégeket, a Business Sustainability Program fenntarthatósági tanácsadást nyújt, a Smaragd Akadémia pedig a piacon lévő legjobb tréning cégek megtalálásában segíti a vállalatokat.

DreamJobs Logo

Szeretne többet megtudni rólunk? Tekintse meg Dreamjobs oldalunkat!

Emerald PR

Lakatos Zsófia

Ügyvezető

Az Emerald PR alapító-tulajdonosa és ügyvezetője. Karrierjét újságíróként kezdte az RTL KLUB-nál, majd 8 évig a Capital Communications-nél dolgozott, négy évet igazgatói pozícióban. 2007/2008-ban a Környezetvédelmi Minisztérium klímaváltozás elleni kampányának pr-vezetője volt. 2008-ban nevezték ki a Hill+Knowlton ügyvezető igazgatójának. 2015-ben megalapította saját ügynökségét.

Több mint 20 éves kommunikációs tapasztalattal rendelkezik, pr-diplomáját a Külkereskedelmi Főiskolán szerezte, majd ösztöndíjasként tanult a California State University-n, 2003-ban MBA diplomát szerzett a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen. Folyékonyan beszél angolul és spanyolul. A Magyar PR Szövetség korábbi elnöke és Örökös Tagja, a Superbrands és a Green Brands Bizottság tagja, a Levegő Munkacsoport és a Budapest Klub vezetőségi tagja.

Elismert CSR szakértő, rendszeres előadója a témában rendezett hazai és nemzetközi konferenciáknak, több egyetemen oktat. Könyve „Corporate Social Performance in Emerging Markets” címmel 2013 júliusában jelent meg Londonban. Az országban elsőként kapta meg a Fenntarthatóság Szakmai Követe díjat.

Az Emerald PR mellett a Válság112, a Business Sustainability Program és a Smaragd Akadémia tulajdonosa.

Lakatos Zsófia - Emerald PR

Referenciáink

Bunge Logo
Mars Logo
Honeywell Logo
General Electric Logo
Giant Logo
GSE Logo
Abbyy Logo
White Star Real Estate Logo
Frisbo Logo
Klépierre Logo

Forevermark Logo

"Az Emerald PR csapata nagyon figyelmes volt az igényeinkkel kapcsolatban, és nagy segítséget nyújtott a magyarországi kommunikációs céljaink elérésében. A csapat nagyon profi és jól ismeri a helyi médiapiacot. Zsófi és kollégái mindig a nagy képet tartják szem előtt, és kreatív ötleteket és megoldásokat nyújtanak mind az online, mind az offline dimenziókban. Nagyon élveztük az Emerald PR-ral való együttműködést, és várjuk a további közös projekteket!"

- Elina Mukhametdinova, pr-vezető
ABBYY

Forevermark Logo

"A Forevermark magyarországi bevezetési kampányában az Emerald PR biztosította számunkra azt a magas szintű szakmai támogatást, amelyre szükségünk volt, kreatív ötletekkel és "mindent kézben tartunk" hozzáállással kombinálva. A tudat, hogy van egy ügynökség, amelyre teljes mértékben számíthatunk, sokkal kellemesebbé tette a bevezetést. És mindennek tetejébe, az általában szükséges idő harmada alatt menedzselték a bevezetési kampányt, nagyszerű csapatmunkával ugrottak be és mentették meg a napot."

- Schmid Vivien, marketing igazgató
Forevermark Hungary

Klépierre Logo

"Évek óta dolgozom Zsófiával és csapatával ügyfélként. A legmagasabb szakmai és etikai normákat tartja szem előtt, maximális sikerre törekvő hozzáállással párosulva. Stratégiai tanácsai és kiváló problémamegoldó képességei támogatták sikeres magyarországi működésünket."

- Kertai Zsolt, operációs igazgató
Klépierre

Liferay Logo

"Kevesebb mint egy év alatt az Emerald segített kiépíteni a márkánkat a számunkra legfontosabb és legrelevánsabb médiumoknál. A stratégia felépítésétől kezdve a tartalomnaptár készítésén át az eseményszervezésig tudjuk, hogy számíthatunk rájuk, és hogy teljesítik, amit ígérnek."

- Kiss Dániel, Senior Marketing Specialist
EMEA, Liferay Hungary Kft

Liferay Logo

"Az Emerald már egy éve, a tervezési fázis kezdete óta részt vesz vadonatúj luxuslakóparkunk, az Eötvös12 fejlesztésében. Az együttműködés már a kezdetektől fogva gyümölcsöző volt, mivel az Emerald olyan világos megértéssel és egyedi rálátással rendelkezett a projektre, mint korábban egyetlen más ügynökség sem. Már az első találkozásunk megkönnyebbülés volt, amikor rájöttünk, hogy megtaláltuk azt a céget, amelyik képes az igazságot kiszűrni az információk kuszaságából, és megtalálni a megfelelő keveréket a célok eléréséhez; de ami ennél is fontosabb, hogy az Emeraldnak van szeme a távoli jövőre és a fejlesztő felek közötti egyensúly fenntartására. Részvételük az issue menedzsment, PR és marketing tevékenységünkben létfontosságúvá vált számunkra, a fejlesztőcsapathoz való hozzájárulásuk mindig nagy öröm és élmény."

- Gárdai János, ügyvezető igazgató
White Star Real Estate